werkweekLogoBH
illuBH

Gratis aan de slag met je werkgeluk om sterk in je werk te blijven in zorg en welzijn.

Wat is de online vijfdaagse van Sterk in je werk?

Wil je met plezier en energie in zorg en welzijn blijven werken? Dan is het goed om aandacht te hebben voor jezelf en je loopbaan. Maar hoe doe je dat in deze drukke tijden? Stap voor stap in een kwartiertje per dag met de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk. Dan ontdek jij hoe je je energie vast kunt houden of terug kunt krijgen. En hoe je sterk in je werk blijft. Nu en in de toekomst. Nu je jong bent en je je verder wilt ontwikkelen. Of juist voor als je wat ouder bent en je misschien op een andere manier je talent, ervaring en kennis in wilt zetten voor zorg en welzijn. Daar ga je mee aan de slag in de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk.

Tijdens de online vijfdaagse krijg je elke dag een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Hiermee kun je in een kwartiertje per dag vol energie en inspiratie aan de slag met jouw werkgeluk. Stap voor stap zodat je weet hoe te beginnen. Deelname is gratis en mogelijk na invullen van voornaam en e-mailadres zodat jij persoonlijk de e-mails in ontvangst kan nemen. Doe je ook mee van 13 tot en met 17 november?

MaililluBH

Wat krijg je?

In de dagelijkse e-mail krijg je:

 • Een filmpje van een Sterk in je werk coach
 • De opdracht van de dag
 • Inspiratie en tips
 • Werkblad voor invullen van je inzichten van de dag
 • De uitnodiging voor toegang tot de besloten facebookgroep

Schrijf je hier in

De online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk is geschikt voor iedereen die werkt in zorg en welzijn.

Wil je aandacht voor jouw werkgeluk in zorg en welzijn omdat je:

 • naar het enthousiaste gevoel verlangt van toen je startte in zorg en welzijn
 • je energiebalans wilt behouden
 • je talenten meer wilt inzetten
 • mogelijkheden voor de toekomst zoekt

Herken je je in één van bovenstaande punten? Dan ben je van harte welkom!

Inschrijven kan later weer en is gratis. De vijfdaagse wordt georganiseerd van 13 tot en met 17 november. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Dit project voldoet aan alle privacyvoorwaarden. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail.

Meld je je aan als de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan al bezig is? De dag na aanmelding ontvang je een e-mail met toegang tot de dag én de eerdere dagen (onderaan de pagina).

Maak werk van je loopbaan en blijf sterk in je werk!

Wat levert de vijfdaagse je op?

 • Je doorloopt de stappen die nodig zijn om sterk in je werk te blijven
 • Je ontdekt hoe je ook in je huidige baan je kunt ontwikkelen 
 • Je vergaart doelgericht informatie over wat jij nodig hebt voor jouw werkgeluk
 • Je ontmoet anderen in zorg en welzijn die met dezelfde vragen zitten in een besloten facebookgroep
 • Je hebt meer grip op je energiebalans
 • Je ontdekt meer over jezelf, wat je wilt en wat je kunt
 • Je hebt, als je hierna aan de slag gaat met een persoonlijke coach van Sterk in je werk, al veel voorwerk gedaan

Wat is Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk nog meer?

Betrouwbaar

De online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loopbaantraject. Lees hier meer over het gratis persoonlijk loopbaantraject van Sterk in je werk. Sterk in je werk wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. En wordt uitgevoerd door RegioPlus, het samenwerkingsverband van de aangesloten regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn en CNV Zorg & Welzijn.

Begrijpelijk

De teksten in de e-mails zijn overzichtelijk en duidelijk geschreven. De opdrachten en oefeningen krijg je uitgelegd in een filmpje.

Behapbaar

De online vijfdaagse is behapbaar. Dat wil zeggen, elke dag maak je een klein stapje. Je maakt de opdrachten wanneer je wilt. Je bent er ongeveer een kwartiertje aan kwijt, langer mag uiteraard ook. Dat bepaal je zelf en is afhankelijk van de tijd die je hebt en er voor wilt nemen. Je hoeft je opdrachten niet in te leveren, je doet het echt voor jezelf.