werkweekLogo
WerkweekIllu

dag 2

Ideale baan

Bekijk het filmpje voor de opdracht van vandaag

Mailillu

De opdracht van dag 2:

Welkom bij de tweede dag! Superleuk dat je erbij bent! Vandaag ga je jouw ideale baan in beeld brengen met een luisteroefening.

Ga er lekker voor zitten en laat je meenemen naar jouw ideale baan. Noteer na afloop de belangrijkste onderwerpen van jouw ideale baan op het werkblad van vandaag.

Aan de slag met de luisteroefening

Tijdens deze luisteroefening neemt een van onze Sterk in je werk loopbaancoaches je mee naar jouw ideale baan. Zo krijg je een compleet beeld van hoe jij het liefste werkt en het best tot je recht komt. Tijdens de visualisatie zullen de stiltes in de luisteroefening je misschien opvallen. Dit is om je de tijd te geven om na te denken.

Ben je er klaar voor?
Met de knop hieronder kun je de luisteroefening starten.

Laat je verwonderen, veel plezier!

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van Zorg voor je loopbaan of Sterk in je werk?

Stel je vraag in de facebookgroep of neem contact op via info@sterkinjewerk.nl.

Facebookgroep

Speciaal voor alle deelnemers aan deze online zesdaagse is er een besloten facebookgroep. We zijn al met een behoorlijke groep. In deze groep kun je ideeën en inspiratie opdoen, vrijuit jouw ideeën delen en natuurlijk ook je vragen stellen. Had je je nog niet aangemeld? Je bent van harte welkom!

Klik hier om naar de facebookgroep Zorg voor je loopbaan te gaan.

Gratis loopbaancoach Sterk in je werk

Zoals je vandaag ervaren hebt, verloopt de zesdaagse Zorg voor je loopbaan geheel online. We kunnen ons voorstellen dat je hierna met een loopbaancoach bij jou in de buurt wilt praten over je situatie, je kansen en je vragen. Dat kan! En nog gratis ook. Sterk in je werk heeft in het hele land gespecialiseerde loopbaancoaches klaarstaan die jou graag willen helpen bij jouw loopbaan in zorg en welzijn. En met succes, ze hebben al meer dan 50.000 mensen geholpen met dit gratis loopbaantraject.

Aanmelden

Je hoeft daarvoor niet eerst de zesdaagse af te ronden. Het is wel een goede voorbereiding op je gesprekken met je loopbaancoach van Sterk in je werk.

Klik hier voor informatie over en/of aanmelden voor Sterk in je werk

Let op: bij het aanmelden krijg je een vragenlijst. Daar kunnen vragen in voorkomen die je tijdens deze zesdaagse al hebt beantwoord.

Over de zesdaagse

Deze zesdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loop­baantraject. Sterk in je werk wordt uitgevoerd door RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Alle dagen op een rij
footer

© 2021 Sterk in je Werk