werkweekLogo
WerkweekIllu

dag 4

Kwaliteiten en vaardigheden

Bekijk het filmpje voor de opdracht van vandaag

Mailillu

De opdracht van dag 4:

Welkom bij de vierde dag alweer van Zorg voor je loopbaan! Vandaag nemen we je al kwaliteiten en vaardigheden onder de loep. Welke kwaliteiten en vaardigheden heb jij? Vind je het lastig om die voor jezelf op te noemen, vraag dan een ander om jouw kwaliteiten en vaardigheden te benoemen. Vergelijk de kwaliteiten en vaardigheden die toepasbaar zijn voor zorg en welzijn met die van jou.

Vaardigheden en kwaliteiten die je goed kunt inzetten voor zorg en welzijn zijn bijvoorbeeld:

geduldig, samenwerkend, inleven, luisteren, creatief, mensenmens, doorzetter, praktisch, flexibel (want er zijn o.a. wisselende diensten), begrip, fysiek gezond en sociaal. Welke passen bij jou en welke heb je nog meer?

Tip:  Moeilijk om je kwaliteiten te benoemen? Stel jezelf de volgende vragen: Wat doe jij van nature al? Wat gaat je makkelijk af? Dat zijn jouw kwaliteiten.

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van Zorg voor je loopbaan of Sterk in je werk? Stel je vraag in de facebookgroep of neem contact op via info@sterkinjewerk.nl.

Facebookgroep

Speciaal voor alle deelnemers aan deze online zesdaagse is er een besloten facebookgroep. We zijn al met een behoorlijke groep. In deze groep kun je ideeën en inspiratie opdoen, vrijuit jouw ideeën delen en natuurlijk ook je vragen stellen. Had je je nog niet aangemeld? Je bent van harte welkom!

Klik hier om naar de facebookgroep Zorg voor je loopbaan te gaan.

Gratis loopbaancoach Sterk in je werk

Zoals je vandaag ervaren hebt, verloopt de zesdaagse Zorg voor je loopbaan geheel online. We kunnen ons voorstellen dat je hierna met een loopbaancoach bij jou in de buurt wilt praten over je situatie, je kansen en je vragen. Dat kan! En nog gratis ook. Sterk in je werk heeft in het hele land gespecialiseerde loopbaancoaches klaarstaan die jou graag willen helpen bij jouw loopbaan in zorg en welzijn. En met succes, ze hebben al meer dan 50.000 mensen geholpen met dit gratis loopbaantraject.

Aanmelden

Je hoeft daarvoor niet eerst de zesdaagse af te ronden. Het is wel een goede voorbereiding op je gesprekken met je loopbaancoach van Sterk in je werk.

Klik hier voor informatie over en/of aanmelden voor Sterk in je werk

Let op: bij het aanmelden krijg je een vragenlijst. Daar kunnen vragen in voorkomen die je tijdens deze zesdaagse al hebt beantwoord.

Over de zesdaagse

Deze zesdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loop­baantraject. Sterk in je werk wordt uitgevoerd door RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Alle dagen op een rij
footer

© 2021 Sterk in je Werk