Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Congrestival Richtlijnen in de wijk: vier mee, praat mee, doe mee!

april 18 || 09:00 - 17:00

Op donderdag 18 april 2024 organiseert het Kennisinstituut V&VN het Congrestival | Richtlijnen in de wijk: vier mee, praat mee, doe mee! in De Rijtuigenloods in Amersfoort. 

Het wordt een leerzame en feestelijke dag waarin de richtlijnen centraal staan die tussen 2019 en 2024 zijn ontwikkeld in het ZonMW Programma “Kwaliteitsstandaarden in de wijk”. Na een plenaire aftrap kun je gedurende de dag een breed scala aan (interactieve) sessies  en workshops volgen en op de marktplaats in gesprek gaan met collega’s, richtlijnontwikkelaars en implementatie-experts. En je kunt in gesprek met Sterk in je werk, want wij zijn hier ook aanwezig.

Vergroot je kennis over de ontwikkelde richtlijnen, leer hoe richtlijnen nu eigenlijk tot stand komen en maak zelf een mini-richtlijn. Leer van de ervaring en aanpak van diverse collega’s bij het in gebruik nemen van richtlijnen en specifieke richtlijnaanbevelingen op de werkvloer en leer hoe je een implementatieplan opstelt. Ontdek hoe leuk het is om zelf een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van richtlijnen en hoe je daarmee zeggenschap en inspraak in je vak kunt vergroten. En laten we samen vooruit kijken: welke richtlijnen of ondersteunende producten zijn er de komende jaren voor de wijk nodig?