Vraag & antwoord

Ben je medewerker?

Wil je de hulp van onze coach? Vul dan je gegevens in op deze site en verstuur ze. Sterk in je werk is gratis voor iedereen die in zorg en welzijn wil komen of wil blijven werken.

Natuurlijk kun je nog steeds meedoen met Sterk in je werk. We zijn er echt niet alleen voor zorgmedewerkers die bang zijn hun baan kwijt te raken. We helpen iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij het ontwikkelen van jezelf in je werk. (dreigend) ontslag hoeft niet perse aanleiding te zijn om in actie te komen. Het is voor iedereen goed om zo nu en dan stil te staan bij persoonlijke ontwikkeling. 

Nee. Je coach helpt je wel met tips om een sollicitatiebrief en/of een goede CV te maken. Maar het wordt niet voor je gedaan. Het gaat er echt om dat je zelf handiger wordt in het zorgen voor je verdere loopbaan.
Nee, je kunt gratis meedoen.
Dat overleg je met je coach. Sommige mensenkunnen na één gesprek verder. Voor anderen zijn meer gesprekken, een training of een test nodig. Drie maanden na je laatste  contact ontvang je een email om te vragen hoe het met je gaat.
Sterk in je werk loopt door zolang we ruimte hebben voor nieuwe deelnemers. Wil je van deze kans gebruik maken? Meld je dan zo snel mogelijk aan.
Je privé gegevens blijven bij de coach en kunnen alleen bekeken worden door de  projectleiders. Je werkgever krijgt geen gegevens.
De eerste keer voor het gesprek met de coach. De tweede keer om te zien of je verder bent gekomen en je ervaringen met de coach. De derde keer vragen we of er aanpassingen aan de Sterk in je werk, zorg voor jezelf ondersteuning nodig zijn en of je geholpen bent.
Voel jij je kwetsbaar op de arbeidsmarkt en wil je komen of blijven werken in zorg en welzijn, dan kun je je aanmelden door het formulier hier op de site in te vullen. De enige voorwaarde is dat je de afgelopen twee jaar weinig tot geen loopbaanondersteuning hebt gehad. Heb je hulp van het UWV of heb je enkele scholingsdagen gevolgd, maar niet echt een loopbaantraject. Dan kom je gewoon in aanmerking voor hulp van Sterk in je werk en kun je het deelnameformulier invullen en versturen.
Alleen voor de coach die je begeleidt. Deze informatie wordt niet met anderen gedeeld.
Als je je gegevens hebt ingevuld en op de knop ‘Verzenden’ hebt gedrukt. Krijg je als het goed is een e-mail met een gebruikersnaam en deelnemersregistratie. Is dat niet het geval, bel ons dan via het nummer op de contactpagina. Is dat wel het geval dan word je zo snel mogelijk op het door jou opgegeven telefoonnummer gebeld door een lid van het Sterk in je werk-team in jouw regio. Let op! Door drukte met aanmeldingen kan het soms wat langer dan verwacht duren. Onze excuses hiervoor.

Load More

Ben je werkgever?

CNV Zorg & Welzijn en de regionale werkgeversorganisaties werken samen om medewerkers arbeidsmarktfit te maken. Via het netwerk van deze organisaties wordt de doelgroep bereikt. De regionale werkgeversorganisaties regelen de coaching, CNV Zorg & Welzijn regelt de centrale aanmeldingen en de verantwoording richting het ministerie. FNV Zorg & Welzijn ondersteunt het project.
Nee. Je kunt ze wel als lid van de regionale werkgeversorganisatie aanbieden met het verzoek ze te publiceren op het regionale portal.
De regionale werkgeversorganisatie huren loopbaancoaches in om werknemers en werkzoekenden te coachen. Loopbaancoaches ondersteunen geen werknemers uit de eigen organisatie, vanwege de onafhankelijkheid.
Deelnemen aan Sterk in je werk, zorg voor jezelf is gratis voor werkgever en werknemer.
Ja, dat kan. Je kunt werknemers erop wijzen, waarna ze zichzelf via www.sterkinjewerk.nl aan kunnen melden.

Load More