Informatie voor werkgevers

Al 40.000 deelnemers hebben zich sinds de start van Sterk in je werk aangemeld voor persoonlijke ondersteuning door een van onze loopbaancoaches. De inzet van Sterk in je werk draagt bij aan behoud van medewerkers voor de sector zorg en welzijn.

Professionals in zorg en welzijn vragen zich af hoe ze het werk - ook als ze ouder zijn - kunnen blijven doen. Sterk in je werk helpt de professional én de organisatie in zorg en welzijn. Want samen maken we ons sterk voor het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals voor de sector.

Bekijk de evaluatie van Sterk in je werk in 2016 - 2018.
Lees het Uitstroomonderzoek Zorg en Welzijn van RegioPlus.

 

Juist nu

Ben je communicatieadviseur, hr-manager of gewoon fan van Sterk in je werk? Deel de campagne 'Juist nu' van Sterk in je werk om je medewerkers zich verder te laten ontwikkelen en te behouden voor zorg en welzijn. Of om potentiële zij-instromers enthousiast te maken voor de sector. Juist nu. Hieronder vind je de een toolkit om de 'Juist nu'-campagne van Sterk in je werk meer bekendheid te geven in je organisatie. En volg je ons al op LinkedIn Sterkinjewerk en Twitter?

Toolkit campagne 'Juist nu'

Je kunt ook contact met de regionale werkgeversorganisatie in je regio opnemen voor een incompany activiteit van Sterk in je werk. We helpen je graag verder.