Meer informatie

Je wordt sterker in je werk, met hulp van onze loopbaancoaches. Als je je hebt aangemeld op deze site, legt een projectleider of coach bij jou in de regio contact met je voor het maken van een afspraak. Je krijgt een vragenlijst per e-mail en bij je persoonlijke gesprek ontvang je een Sterk in je Werk-boek. Al bijna 35.000 kandidaten zijn je voor gegaan. Onze loopbaanbegeleiding is er voor iedereen die in de zorg wil komen of wil blijven werken. Je wilt stappen zetten, maar weet niet hoe. Laat ons je helpen.

Volg ons op sociale media: je vindt ons op Facebook Sterk in je werk en Twitter @Sterkerinjewerk.

 

Voor werkgevers

Door corona hebben veel mensen vragen over de toekomst van hun werk. Ook professionals in zorg en welzijn vragen zich af hoe ze het werk - ook als ze ouder zijn - kunnen blijven doen. Sterk in je werk helpt de professional én de organisatie in zorg en welzijn. Want samen maken we ons sterk voor het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals voor de sector.

Ben je communicatieadviseur, hr-manager of gewoon fan van Sterk in je werk? Deel de campagne 'Juist nu' van Sterk in je werk om je medewerkers zich verder te laten ontwikkelen en te behouden voor zorg en welzijn. Of om potentiële zij-instromers enthousiast te maken voor de sector. Juist nu.

Maak gebruik van de toolkit:

Je kunt ook contact met de regionale werkgeversorganisatie in je regio opnemen voor een incompany activiteit van Sterk in je werk. We helpen je graag verder.

Volg Sterk in je werk ook op LinkedIn Sterkinjewerk

Bekijk ook de evaluatie van Sterk in je werk in 2016 - 2018.