Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Met Sterk in je werk-korting naar HRM in de zorgsector congres

20 september 2022

Ontmoet tijdens het HRM in de zorgsector congres op dinsdag 20 september in ‘s Hertogenbosch het Sterk in je werk-team op de informatiemarkt en neem deel aan de praktische workshop ‘Zo behoud je medewerkers voor je organisatie! Herken zachte signalen van uitval of vertrek’ (workshop C3).

Voordat een medewerker ziek wordt of ontslag neemt, zijn er zachte signalen zichtbaar. Door die signalen te herkennen en actie te ondernemen, is verzuim mogelijk te voorkomen of wordt de medewerker voor de organisatie behouden. In deze praktische workshop leer je welke zachte signalen leidinggevenden kunnen herkennen. Je ontdekt hoe je organisatie meer aandacht voor de medewerker kan organiseren zonder dat het extra tijd en geld kost. Aandacht voor de medewerker of het team leidt tot meer werkplezier en dát leidt tot behoud. Deze workshop wordt gegeven door één van de honderd deskundige Sterk in je werk-loopbaancoaches in zorg en welzijn.

Kortingscode
Maak gebruik van de Sterk in je werk-kortingscode en ontvang 50 euro korting op een toegangskaart voor dit congres. Vul de kortingscode CRP50HRZ in op www.hrmindezorg.nl.

Graag tot dan!

 


Gegevens

Datum:
20 september 2022
Evenement Tags:
Site:
www.hrmindezorg.nl

Organisator

HRM in de zorg
Site:
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Congrescentrum 1931 ‘s Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
's-Hertogenbosch, 5222 AA Nederland
+ Google Maps
Site:
Bekijk de site van Locatie