Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop #aandachtwerkt op de Gehandicaptenzorg Fair

1 november 2022 || 09:00 - 16:30

Dit is hét kennisevenement voor iedereen actief in de gehandicaptenzorg!

De Gehandicaptenzorg Fair staat voor waardering, saamhorigheid, toegankelijkheid, verdieping en herkenning. Het is een evenement voor en door de zorg waarbij de zorgverlener binnen de Gehandicaptenzorg in het zonnetje wordt gezet. Voor deze dag kun jij je eigen workshopschema samenstellen met keuze uit meerdere thema’s binnen de sector. Meerdere sprekers met verschillende achtergronden delen hierbij hun kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en workshops. De Fair is geaccrediteerd met 5 punten bij de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister V&V, specialisatie verstandelijk gehandicaptenzorg.

Sterk in je Werk verzorgt deze dag de workshop #aandachtwerkt!

Aandacht wordt vaak als de oplossing genoemd om collega’s en medewerkers te behouden in zorg en welzijn. Aandacht leidt tot meer werkplezier en dát leidt tot behoud. Maar wat is aandacht eigenlijk? Hoe voelt het om aandacht te krijgen?  Vaak zijn er al zachte signalen zichtbaar voordat een collega ziek wordt of vertrekt. Wat zijn deze zachte signalen en hoe kan je ze herkennen? In deze workshop verkennen we samen hoe aandacht werkt en laten we voorbeelden zien uit andere organisaties. Samen bedenken we ideeën voor meer aandacht in jouw organisatie. Want aandacht werkt. Deze workshop wordt gegeven door Nicoline Mulder en Jet van den Hoek, deze Sterk in Je Werk trainers geloven in samen werken aan goede ideeën, meer creativiteit in organisaties en meer ruimte om los te denken.

Met korting deelnemen aan de Fair

Neem met de kortingscode van Sterk in je Werk deel aan dit evenement. Klik hier om je entreekaart te bestellen. Boek een  Regular Single Ticket en voer de code wzw25 in. Hierdoor heb je voor slechts €25,00 toegang in plaats van €49,95.

Gegevens

Datum:
1 november 2022
Tijd:
09:00 - 16:30
Evenement Tags:
Site:
https://gehandicaptenzorgfair.nl/tickets/

Locatie

De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal, 3905 KW Nederland
+ Google Maps