werkweekLogo
WerkweekIllu

dag 5

Opleiding en ervaring

Bekijk het filmpje voor de opdracht van vandaag

Mailillu

De opdracht van dag 5:

Fijn dat je er bij bent op de vijfde dag van Zorg voor je loopbaan! Vandaag nodigen we je uit om je opleiding en ervaring in kaart te brengen. Wat heb je aan opleiding en ervaring in huis? Wat wil je leren? En wat zou je willen doen? Dat kan een kortdurende cursus zijn, bijvoorbeeld een certificaat behalen om door te groeien. Of iets groters zoals een BBL-traject om in zorg en welzijn te komen werken én leren in één traject. Of iets anders als je al een opleiding hebt gedaan in de zorg, wat doe je dan?

Tips
• Check website Youchooz
• Check website Zorginspirator
• Check webinar Retourticket naar de zorg
• Vraag ook anderen naar de opleiding die zij hebben gedaan in zorg en welzijn en vraag naar hun ervaringen.

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van Zorg voor je loopbaan of Sterk in je werk? Stel je vraag in de facebookgroep of neem contact op via info@sterkinjewerk.nl.

Facebookgroep

Speciaal voor alle deelnemers aan deze online zesdaagse is er een besloten facebookgroep. We zijn al met een behoorlijke groep. In deze groep kun je ideeën en inspiratie opdoen, vrijuit jouw ideeën delen en natuurlijk ook je vragen stellen. Had je je nog niet aangemeld? Je bent van harte welkom!

Klik hier om naar de facebookgroep Zorg voor je loopbaan te gaan.

Gratis loopbaancoach Sterk in je werk

Zoals je vandaag ervaren hebt, verloopt de zesdaagse Zorg voor je loopbaan geheel online. We kunnen ons voorstellen dat je hierna met een loopbaancoach bij jou in de buurt wilt praten over je situatie, je kansen en je vragen. Dat kan! En nog gratis ook. Sterk in je werk heeft in het hele land gespecialiseerde loopbaancoaches klaarstaan die jou graag willen helpen bij jouw loopbaan in zorg en welzijn. En met succes, ze hebben al meer dan 50.000 mensen geholpen met dit gratis loopbaantraject.

Aanmelden

Je hoeft daarvoor niet eerst de zesdaagse af te ronden. Het is wel een goede voorbereiding op je gesprekken met je loopbaancoach van Sterk in je werk.

Klik hier voor informatie over en/of aanmelden voor Sterk in je werk

Let op: bij het aanmelden krijg je een vragenlijst. Daar kunnen vragen in voorkomen die je tijdens deze zesdaagse al hebt beantwoord.

Over de zesdaagse

Deze zesdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loop­baantraject. Sterk in je werk wordt uitgevoerd door RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Alle dagen op een rij
footer

© 2021 Sterk in je Werk