werkweekLogoBH
illuBH

dag 4

Talenten

Bekijk het filmpje voor de opdracht van vandaag

MaililluBH

De opdracht van dag 4:

Vandaag word je je meer bewust van je talenten. Misschien weet je er een paar van jezelf op te noemen. Zo niet, dan kun je de hulp van anderen inroepen. We nodigen je uit om nog beter je talenten in te zetten voor je werk.

Bekijk voor meer uitleg het filmpje dat op deze pagina staat en schrijf je talenten op je werkblad. Veel plezier en succes!

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van deze vijfdaagse of Sterk in je werk?

Stel je vraag in de facebookgroep of neem contact op via info@sterkinjewerk.nl.

Facebookgroep

Speciaal voor alle deelnemers aan deze online vijfdaagse is er een besloten facebookgroep. We zijn al met een behoorlijke groep. In deze groep kun je ideeën en inspiratie opdoen, vrijuit jouw ideeën delen en natuurlijk ook je vragen stellen. Had je je nog niet aangemeld? Je bent van harte welkom!

Klik hier om naar de facebookgroep Zorg voor je loopbaan te gaan.

Gratis loopbaancoach Sterk in je werk

Zoals je vandaag ervaren hebt, verloopt de vijfdaagse Zorg voor je loopbaan geheel online. We kunnen ons voorstellen dat je hierna met een loopbaancoach bij jou in de buurt wilt praten over je situatie, je kansen en je vragen. Dat kan! En nog gratis ook. Sterk in je werk heeft in het hele land gespecialiseerde loopbaancoaches klaarstaan die jou graag willen helpen bij jouw loopbaan in zorg en welzijn. En met succes, ze hebben al meer dan 50.000 mensen geholpen met dit gratis loopbaantraject.

Aanmelden

Je hoeft daarvoor niet eerst de vijfdaagse af te ronden. Het is wel een goede voorbereiding op je gesprekken met je loopbaancoach van Sterk in je werk.

Klik hier voor informatie over en/of aanmelden voor Sterk in je werk

Let op: bij het aanmelden krijg je een vragenlijst. Daar kunnen vragen in voorkomen die je tijdens deze vijfdaagse al hebt beantwoord.

Over de vijfdaagse

Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loop­baantraject. Sterk in je werk wordt uitgevoerd door RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

footer

© 2021 Sterk in je Werk