werkweekLogoBH
illuBH

Welkom

MaililluBH

Wat goed dat je je hebt aangemeld en aan de slag gaat met jouw werkgeluk!

Maandag 25 september gaan we van start met de Sterk in je werk-vijfdaagse. Je ontvangt dan vijf dagen lang rond 11.00 uur een e-mail met de opdracht van de dag, tips en inspiratie.

Let op!

Blijf gedurende de online vijfdaagse ook je spambox in de gaten houden. Ook als de mails eerder in je gewone mailbox binnen kwamen. Helaas komen onze mails soms in de spambox als 'ongewenste berichten' terecht. Dus krijg je tijdens de vijfdaagse opeens geen mail meer van ons? Check je spambox!

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van de vijfdaagse Zorg voor je loopbaan of Sterk in je werk?

Stel je vraag in de facebookgroep of neem contact op via info@sterkinjewerk.nl.

Facebookgroep

Speciaal voor alle deelnemers aan deze online vijfdaagse is er een besloten facebookgroep. We zijn al met een behoorlijke groep. In deze groep kun je ideeën en inspiratie opdoen, vrijuit jouw ideeën delen en natuurlijk ook je vragen stellen. Had je je nog niet aangemeld? Je bent van harte welkom!

Klik hier om naar de facebookgroep Zorg voor je loopbaan te gaan.

Gratis loopbaancoach Sterk in je werk

Zoals je misschien al hebt gelezen, verloopt de vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk geheel online. We kunnen ons voorstellen dat je hierna met een loopbaancoach bij jou in de buurt wilt praten over je situatie, je kansen en je vragen. Dat kan! En nog gratis ook. Sterk in je werk heeft in het hele land gespecialiseerde loopbaancoaches klaarstaan die jou graag willen helpen bij jouw loopbaan in zorg en welzijn. En met succes, ze hebben al bijna 50.000 mensen geholpen met dit gratis loopbaantraject.

Aanmelden

Je hoeft daarvoor niet eerst de vijfdaagse af te ronden. Het is wel een goede voorbereiding op je gesprekken met je loopbaancoach van Sterk in je werk.

Klik hier voor informatie over en/of aanmelden voor Sterk in je werk

Let op: bij het aanmelden krijg je een vragenlijst. Daar kunnen vragen in voorkomen die je tijdens deze vijfdaagse al hebt beantwoord.

Over de vijfdaagse

Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loop­baantraject. Sterk in je werk wordt uitgevoerd door RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Alle dagen op een rij
  • Welkom
  • dag 1
  • dag 2
  • dag 3
  • dag 4
  • dag 5
footer

© 2021 Sterk in je Werk