‘Dromen waarmaken soms haalbaarder dan je denkt’

Ze kwam er via CNV Zorg & Welzijn mee in aanraking, en besloot er vol in te duiken. Fysio- en manueel therapeut Nicole Laagland (44) deed mee aan ‘Sterk in je Werk, Zorg voor jezelf’ en kwam tot verrassende ontdekkingen.

‘In mijn loopbaan heb ik al heel wat cursussen en opleidingen gedaan: ik ben een nieuwsgierig mens. Jezelf ontwikkelen in je werk en als persoon is voor mij nooit klaar. Het pruttelde al een tijdje, ik wilde graag weer iets doen maar ik had geen idee wat mijn pad nu eigenlijk is. Een vriendin die dit project van CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus kent, wees mij op Sterk in Je werk en ik dacht: “Och, je kan er alleen maar rijker van worden.” Ik schreef me online in en kreeg al snel een vriendelijk mailtje van de loopbaancoach, die vroeg of ze mij mocht bellen. Het voelde meteen als een samenwerking. Lees hier het volledige interview met Nicole in Mijn Vakbond.