Samen sta je sterker

Samen sta je sterker voor mentale coaching

Vanaf het voorjaar toen corona steeds meer druk op de zorg veroorzaakte, bood Sterk in je werk extra mentale coaching. Zorgprofessionals konden gratis bij een deskundige coach terecht voor mentale steun. Vanaf nu is er een vernieuwd initiatief van Extra coaching voor de zorg en kun je terecht bij Samen sta je sterker voor mentale steun.

Luisterend oor

Werken in de zorg betekent werken voor anderen. Nu het werk door het coronavirus onverminderd zwaar en belastend is, kunnen zorgprofessionals zich aanmelden op www.samenstajesterker.nl. Veel mentale steun wordt al in zorginstellingen verzorgd, maar lang niet alle zorgprofessionals willen daarvoor aankloppen bij hun werkgever. In dat geval biedt het project ‘Samen sta je sterker’ uitkomst. Kun jij een luisterend oor gebruiken of ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, ga naar www.samenstajesterker.nl en meld je aan.

Loopbaancoaching Sterk in je werk

Het initiatief ‘Extra Coaching voor de zorg’ is vernieuwd. Hiertoe hebben RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn gezamenlijk besloten, die vanuit het project ‘Sterk in je werk’ de afgelopen periode samenwerkten aan dit initiatief. CNV Zorg en Welzijn zal dit initiatief voortzetten onder de naam ‘Samen sta je sterker’ en kunnen zorgprofessionals ook al ze geen lid zijn van CNV een gratis coach aanvragen. Hiermee eindigt ‘Extra coaching voor de zorg’ dat sinds het begin van de coronapandemie werd aangeboden aan zorg- en welzijnsprofessionals die onafhankelijke, mentale ondersteuning vroegen tijdens de coronacrisis. Voor de loopbaancoaching van Sterk in je werk, zorg voor jezelf verandert er niets en kunnen geïnteresseerden terecht voor een onafhankelijk en vrijblijvend traject.