Zorg voor je loopbaan helpt!

De online zesdaagse Zorg voor je loopbaan die tijdens de Ontdek de zorg week 2021 plaatsvond, was een succes. Maar liefst 999 mensen met interesse in een loopbaan in Zorg en Welzijn hebben zich aangemeld en zijn enthousiast over hun deelname. Vooral omdat een meerderheid van de deelnemers aangaf op deze manier een zetje kregen om in actie te komen. We zijn ontzettend blij dat we deze deelnemers op weg hebben kunnen helpen binnen zorg en welzijn.

Stap voor stap

Zes dagen lang zijn de deelnemers stap voor stap bezig geweest om naar hun ideale baan toe te werken. Dat in maar een kwartiertje per dag! De deelnemers waren enthousiast en Sterk in je werk kreeg leuke reacties binnen: “Helder, duidelijk, persoonlijk, kort”, werd er gezegd. Of: “Heel veel informatie vooral ook van de werkvloer.”

De deelnemers raden Zorg voor je loopbaan aan omdat:
  • “het een inkijk geeft als je de overstap wil maken en als je wil doorgroeien.”
  • “meer gericht is op volwassenen.”
  • “je dan even intensief met het onderwerp aan de slag bent.”
  • “het je inzicht kan geven in hoe je het werken en leren in zorg en welzijn voor je ziet.”
  • “de zesdaagse een mooie inkijk geeft in wat er mogelijk is in de zorg.”
  • “er veel mogelijkheden zijn in de zorg en welzijn maar ik ervaar het als een wirwar. Door de online zesdaagse wordt het stukje bij beetje duidelijker.”

Later in het jaar wordt weer een online zesdaagse Zorg voor je loopbaan georganiseerd. Via deze website houden we je op de hoogte.