SIW_groep_23_50k

Hier een koptekst bestemd voor de doelgroep!

Iedereen wil met plezier werken. Regelmatig aandacht hebben voor je medewerkers helpt daarbij. Sterk in je werk is zorg voor jezelf. Dit vrijwillige traject past daarom goed in een persoonlijk ontwikkelplan. Zeker als je medewerkers wilt stimuleren om zich te ontwikkelen en naar de toekomst te kijken.

Ik? Een loopbaancoach?

Zeker, juist nu!

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Je krijgt in een persoonlijk gesprek met deze gratis loopbaancoach informatie over opleidingen, baankansen bij jou in de buurt, maar ook advies hoe je je werk in de zorg beter kunt organiseren. Sterk in je werk is onafhankelijk. Er wordt geen informatie gedeeld met werkgevers.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk-privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten voor jou. Iets voor jou? Meld je hier aan voor dit gratis traject.

Promoot Sterk in je Werk

Wat kun jij als hr-adviseur, manager of teamleider doen om Sterk in je werk bekend te maken onder (potentiële) medewerkers? Veel!

  • Plaats informatie over Sterk in je werk op o.a. intranet
  • Vraag de Sterk in je werk-cadeaukaarten aan en deel ze uit onder jullie medewerkers
  • Organiseer een informatiebijeenkomst of inspiratiedag
  • Praat over aandacht voor de loopbaan tijdens een teamoverleg
  • Maak het een onderdeel van persoonlijke ontwikkelingsplannen en jullie duurzaamheidsbeleid
  • Laat je inspireren door de werkgeversorganisatie in jouw regio.

Wat houdt het loopbaangesprek in?

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een persoonlijk traject. Je meld je aan via het formulier hieronder voor steun van een loopbaancoach. Dit is gratis. Je krijgt een bevestigingsmail en er wordt contact met je opgenomen via het emailadres of telefoonnummer dat je hebt opgegeven.

Je ontmoet je coach online of persoonlijk op een vaste locatie. Tijdens deze gesprekken praat je met je coach over wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je nodig hebt. Hiermee gaan jullie aan de slag. Sterk in je werk is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Je krijgt advies over op jouw specifieke situatie en wensen.

Nieuws

Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk

2 mei 2023

Wil je meer plezier en energie in je werk? Dan is het goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Maar hoe doe je dat nou precies? Van maandag 22…

Lees verder

Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan

2 maart 2023

Wil jij werk maken van je loopbaan in zorg en welzijn? Meld je gratis aan voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan van 13 t/m 18 maart.

Lees verder

Zonder Sterk in je werk zat ik in de ziektewet

30 januari 2023

Wat meedoen aan Sterk in je werk Agnes van de Bovenkamp (48) heeft opgeleverd? “Ik heb weer plezier in mijn werk teruggevonden,” vertelt ze. “Zonder Sterk in je werk was…

Lees verder

Evenementen

momenteel zijn er geen evenementen

Veelgestelde vragen

hier kan een quote staan over meerdere regels