Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk

Wil je meer plezier en energie in je werk? Dan is het goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Maar hoe doe je dat nou precies? Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 mei 2023 kun je gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdek je hoe je sterk in je werk blijft en hoe je je energie in balans kunt houden. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Al bijna 50.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Hoe werkt de online vijfdaagse?

Tijdens deze online vijfdaagse kun je zelf vol energie en inspiratie aan de slag met je loopbaan. Gedurende vijf dagen krijg je een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Je ontdekt meer over jezelf en wat je wilt. Bovendien heb je al veel voorwerk gedaan als je hierna aan de slag wil met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis). Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.

Samen doen?

Wil je deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met je collega’s? Samen is zo’n online vijfdaagse veel leuker en inspirerender, bovendien kun je samen in een besloten facebookgroep. Mail of app deze link door naar andere geïnteresseerden: www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.