Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Wil jij werk maken van je loopbaan in zorg en welzijn? Doe dan gratis mee met de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Zorg voor je loopbaan

Iedere dag van maandag 13 tot en met zaterdag 18 maart – krijg je elke dag een e-mail van Zorg voor je loopbaan zodat jij vol energie aan de slag kunt. Zo ben je ongeveer een kwartiertje per dag bezig met inspiratie voor jouw loopbaan! Waar en wanneer jij wilt!

Maak werk van je loopbaan en (her)ontdek zorg en welzijn. Doe je mee? Meld je dan aan om de e-mails in je mailbox te ontvangen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden over de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Ontdekdezorg

De online zesdaagse Zorg voor je loopbaan wordt georganiseerd samen met de campagne Ontdekdezorg. Deze campagne wordt georganiseerd om mensen te helpen oriënteren in een baan of opleiding in zorg en welzijn. Op de website www.ontdekdezorg.nu kunnen geïnteresseerden zich oriënteren, rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt. Kijk op de website voor alle activiteiten.