werkweekLogo
WerkweekIllu

Aanmelden voor de zesdaagse tijdens de Ontdekdezorg week is niet meer mogelijk.

Een andere keer meedoen aan Zorg voor je loopbaan?

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Zo'n 1000 mensen hebben zich aangemeld voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan in de Ontdekdezorg week 2021. Zes dagen lang kregen de deelnemers een e-mail met een opdracht en tips en konden ze vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Zo waren ze maar een kwartiertje per dag bezig met hun loopbaan!

Zaterdag 26 maart 2021, de laatste dag van de Ontdekdezorg week, kregen de inmiddels 1000 deelnemers de laatste e-mail van de online zesdaagse. Aanmelden voor deze week is helaas niet meer mogelijk.

Wil je meedoen aan de volgende online zesdaagse Zorg voor je loopbaan? De datum is nu nog niet bekend. Maar je kunt je alvast wel aanmelden.

Mailillu

Wat krijg je?

In de dagelijkse e-mail krijg je:

 • Een filmpje van een loopbaancoach van Sterk in je werk
 • De opdracht van de dag
 • Inspiratie en tips
 • Werkblad voor invullen van je inzichten van de dag
 • De uitnodiging voor toegang tot de besloten facebookgroep

De datum van de eerstvolgende Zorg voor je loopbaan is nu nog niet bekend. Aanmelden voor de eerstvolgende zesdaagse is al wel mogelijk.

Schrijf je hier in

De datum van de eerstvolgende Zorg voor je loopbaan is nu nog niet bekend. Aanmelden voor de eerstvolgende zesdaagse is al wel mogelijk.

De online zesdaagse Zorg voor je loopbaan is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met zijn loopbaan in zorg en welzijn.

Wil je aandacht hebben voor je loopbaan en is het werken in zorg en welzijn:

 • nieuw voor je?
 • al wel bekend voor je omdat je er eerder gewerkt hebt?
 • bekend voor je omdat je er al werkt?

Dan ben je van harte welkom. Een startdatum van Zorg voor je loopbaan is nog niet bekend.

Inschrijven kan vanaf nu en is gratis. De mail van de zesdaagse krijg je gedurende de zesdaagse elke dag rond 11 uur.

Meld je je aan als de zesdaagse al bezig is? Dan krijg jij de dag na aanmelding een e-mail rond 11.00 uur met toegang tot de dag én de eerdere dagen (onderaan de pagina).

Maak werk van je loopbaan en (her)ontdek zorg en welzijn!

De datum van de eerstvolgende Zorg voor je loopbaan is nu nog niet bekend. Aanmelden voor de eerstvolgende zesdaagse is al wel mogelijk.

 

* verplichte velden


Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van Sterk in je werk.


Je ontvangt binnen een half uur een welkomstmail. Niet ontvangen? Check dan je spambox. Hou deze ook in de gaten bij de start van de online zesdaagse of voeg ons toe aan je contacten.

Wat levert deze zesdaagse je op?

 • Je doorloopt de stappen die nodig zijn om je in je loopbaan te ontwikkelen
 • Je ontdekt de veelzijdigheid in branches, organisaties, functies in zorg en welzijn
 • Je vergaart doelgericht informatie over wat jij nodig hebt in je loopbaan
 • Je vergroot je netwerk

 

De datum van de eerstvolgende Zorg voor je loopbaan is nu nog niet bekend. Aanmelden voor de eerstvolgende zesdaagse is al wel mogelijk.

 • Je legt deze week contacten met werkgevers of andere interessante organisaties
 • Je ontdekt meer over jezelf, wat je wilt en wat je kunt
 • Je hebt, als je hierna aan de slag gaat met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk, al veel voorwerk gedaan

Wat is de online zesdaagse nog meer?

De datum van de eerstvolgende Zorg voor je loopbaan is nu nog niet bekend. Aanmelden is al wel mogelijk.

Betrouwbaar

De online zesdaagse Zorg voor je loopbaan wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loopbaantraject. Lees hier meer over het gratis persoonlijk loopbaantraject van Sterk in je werk. Sterk in je werk wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. En wordt uitgevoerd door RegioPlus, het samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn en CNV Zorg & Welzijn.

Begrijpelijk

De teksten in de e-mails zijn overzichtelijk en duidelijk geschreven. De opdrachten en oefeningen krijg je uitgelegd in een filmpje.

Behapbaar

De online zesdaagse is behapbaar. Dat wil zeggen, elke dag maak je een klein stapje. Je maakt de opdrachten wanneer je wilt. Je bent er ongeveer een kwartiertje aan kwijt, langer mag uiteraard ook. Dat bepaal je zelf en is afhankelijk van de tijd die je hebt en er voor wilt nemen. Je hoeft je opdrachten niet in te leveren, je doet het echt voor jezelf.