Hectiek en stress, een coach over haar inzet

Coach Marijn wilde zich graag aansluiten bij het project van Extra Coaching voor de zorg. Lees Marijns verhaal. 

Het is vervullend dat ik een bijdrage kan leveren

“Waarom ik mij heb aangesloten? Mijn zus werkt in een ziekenhuis en van haar hoorde ik over de hectiek en stress onder zorgpersoneel. Mijn buurvrouw had een initiatief geplaatst in de buurt App en ik heb mij meteen aangemeld. Ik coach iemand uit een crisisteam en zij zegt: “Het is zo fijn om steun te voelen en alles te mogen zeggen wat er in mij omgaat. Ik heb er heel veel aan om wekelijks contact te hebben. Mijn paniek en angst is weg en ik kan meer balans vinden in de hectiek waar ik continu in zit”.  Voor mij, als coach, is het dankbaar en vervullend dat ik een bijdrage kan leveren. Het is ook mooi, met onbekenden zo snel een band te hebben.”

Spreekt de hulp van een mentale coach jou aan? De coaching die wij je aanbieden is onafhankelijk, persoonlijk, gratis en met een deskundige coach bij jou in de buurt. Bekijk hier hoe je je kunt aanmelden voor preventieve coaching.

Lees hier de motivatie van coach Leonie.

Ook andere hulpprofessionals namen de stap om hulp te vragen. Bekijk hier de ervaringen van anderen.