De vrijwillige coaches van Extra coaching

De mentale coaching van Extra coaching voor de zorg wordt verzorgd door een groep van maar liefst 2000 vrijwilligers. Uit het hele land meldden deze coaches zich aan. Hieronder het verhaal van coach Leonie, over waarom ze zich aan wilde sluiten. 

Ik vond het logisch hieraan mijn steentje bij te dragen

“De mensen in de zorg draaien overuren voor ons leven, terwijl de rest van Nederland is ‘stilgevallen’. Dat voelt heel gek vanuit mijn expertise als coach, juist nu veerkracht zo belangrijk is. De wereld op zijn kop, op zoek naar een nieuw ritme. Net als die mensen in de zorg, ‘onze steunpilaren’, die ons opvangen wanneer wij dat nodig hebben, maar wie is er voor hen, wanneer zij omvallen? En zo werd het logisch hieraan mijn steentje bij te dragen. Corona is van ons allemaal.”

Spreekt de hulp van een mentale coach jou aan? Meld je aan, juist ook voor preventieve mentale coaching tijdens de coronacrisis. De coaching die wij je aanbieden is onafhankelijk, persoonlijk, gratis en met een deskundige coach bij jou in de buurt. Bekijk hier hoe je je kunt aanmelden voor preventieve coaching.

Lees hier de motivatie van coach Marijn.

Ook andere hulpprofessionals namen de stap om hulp te vragen. Bekijk hier de ervaringen van anderen.