Inschrijving geopend! Online zesdaagse ‘zorg voor je loopbaan’

Zomer! Voor de meesten een periode om te relaxen en te onthaasten. En een periode om te bezinnen wat je wilt in je werk. Dacht je daarbij aan zorg en welzijn? Doe dan gratis mee met de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Aandacht voor je ontwikkeling

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Hoe wil jij je ontwikkelen? Meer voldoening? Andere taken? Een overstap naar zorg en welzijn? Een opleiding om je verder te ontwikkelen? Je ontdekt het tijdens de gratis online zesdaagse Zorg voor je loopbaan die 13 september start.

Zorg voor je loopbaan

Iedere dag – van maandag 13 tot en met zaterdag 18 september – krijg je elke dag een e-mail van Zorg voor je loopbaan zodat jij vol energie aan de slag kunt. Zo ben je ongeveer een kwartiertje per dag bezig met inspiratie voor jouw loopbaan! Waar en wanneer jij wilt!

Meld je aan

Maak werk van je loopbaan en (her)ontdek zorg en welzijn. Doe je mee? Meld je dan aan om de e-mails in je mailbox te ontvangen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden over de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Eerdere deelnemers zijn enthousiast

In maart dit jaar was de primeur, al 999 mensen gingen je voor. De reacties waren super positief:

“Ik raad anderen de zesdaagse aan omdat het je helpt te analyseren waarom je de zorg in zou willen of waarom je een andere baan in deze sector ambieert. Je krijgt  informatie over de stappen die je kunt zetten.”

“Er zijn veel mogelijkheden in zorg en welzijn, maar ik ervaar het als een wirwar. Door de online zesdaagse wordt het stukje bij beetje duidelijker.”

“Je krijgt op een duidelijke en overzichtelijke manier inzicht in de zorg. En informatie over de diverse mogelijkheden, waarmee je aan de slag kunt. Ook positief is dat de zesdaagse meer gericht is op volwassenen.”

Lijkt Zorg voor je loopbaan iets voor jou of iemand die je kent? Klik hier voor meer informatie en aanmelden over de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.