Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Wil jij werk maken van je loopbaan in zorg en welzijn? Doe dan gratis mee met de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Zorg voor je loopbaan

Iedere dag – tijdens de Ontdekdezorg week van maandag 22 tot en met zaterdag 27 maart – krijg je elke dag een e-mail van Zorg voor je loopbaan zodat jij vol energie aan de slag kunt. Zo ben je ongeveer een kwartiertje per dag bezig met inspiratie voor jouw loopbaan! Waar en wanneer jij wilt!

Maak werk van je loopbaan en (her)ontdek zorg en welzijn. Doe je mee? Meld je dan aan om de e-mails in je mailbox te ontvangen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden over de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Ontdekdezorg week

De online zesdaagse Zorg voor je loopbaan wordt georganiseerd tijdens de Ontdekdezorg week. Deze week wordt georganiseerd om mensen te interesseren in een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen geïnteresseerden zich oriënteren, rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt. De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats met onder andere landelijke webinars en regionale online activiteiten. Kijk op de website ontdekdezorgweek.nl voor praktische informatie over leren en werken in zorg en welzijn.