Doe zes dagen online mee!

Denk je aan werken in zorg en welzijn, maar heb je eigenlijk nog geen idee wat de mogelijkheden zijn? Doe dan gratis mee met de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Aandacht voor je ontwikkeling

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of dat je hier al werkt. Hoe wil jij je ontwikkelen? Meer voldoening? Een overstap naar zorg en welzijn? Een opleiding om je (verder) te ontwikkelen? Je ontdekt het tijdens de gratis online zesdaagse Zorg voor je loopbaan die 14 maart start.

Zorg voor je loopbaan

Iedere dag – van maandag 14 tot en met zaterdag 19 maart 2022 – krijg je elke dag een e-mail van Zorg voor je loopbaan zodat jij vol energie aan de slag kunt. Zo ben je ongeveer een kwartiertje per dag bezig met inspiratie voor jouw loopbaan! Waar en wanneer jij wilt! Lees hier wat de online zesdaagse Kimberley heeft opgeleverd

Meld je aan

Maak werk van je loopbaan en (her)ontdek zorg en welzijn. Doe je mee? Meld je dan aan om de e-mails in je mailbox te ontvangen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden over de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

Ontdekdezorg week

De online zesdaagse vindt plaats tijdens de Ontdekdezorg week. Van 14-19 maart 2022 worden allerlei (online) activiteiten in de regio georganiseerd. Hier ontdek je meer over beroepen en opleidingen in de verschillende branches. En hoe je jouw stap richting zorg en welzijn kunt aanpakken. Maak kennis met de zorg- en welzijnsinstellingen en de mogelijkheden bij jou in de regio. Kijk op www.ontdekdezorgweek.nl voor alle activiteiten.

Eerdere deelnemers aan Zorg voor je loopbaan

Vorig jaar was de primeur, al 1650 mensen gingen je voor. De reacties waren super positief:

“Ik raad anderen de zesdaagse aan omdat het je helpt te analyseren waarom je de zorg in zou willen of waarom je een andere baan in deze sector ambieert. Je krijgt  informatie over de stappen die je kunt zetten.”

“Er zijn veel mogelijkheden in zorg en welzijn, maar ik ervaar het als een wirwar. Door de online zesdaagse wordt het stukje bij beetje duidelijker.”

“Je krijgt op een duidelijke en overzichtelijke manier inzicht in de zorg. En informatie over de diverse mogelijkheden, waarmee je aan de slag kunt. Ook positief is dat de zesdaagse meer gericht is op volwassenen.”

Lijkt Zorg voor je loopbaan iets voor jou of iemand die je kent? Klik hier voor meer informatie en aanmelden over de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.