Gratis luisterend oor voor medewerkers in zorg en welzijn

Op dit moment werken zorg- en welzijnsmedewerkers onder hoge druk. Sommige zorg- en welzijnsorganisaties hebben zelf mentale opvang voor medewerkers georganiseerd. Is dat op jouw werk nog niet het geval?  Maar wil je wel je verhaal kwijt? Het project Samen sta je sterker biedt een luisterend oor voor iedereen die in zorg en welzijn werkt tijdens de coronacrisis. Want soms is het fijn om daarbij mentale ondersteuning te ontvangen.

Samen sta je sterkerProfessionele coaches

Samen sta je sterker werkt met professionele coaches die op vrijwillige basis helpen. De coaches luisteren en geven mentale ondersteuning. Of dat een medewerker nu behoefte heeft aan één of meerdere gesprekken. Het project is laagdrempelig en onafhankelijk. De medewerker heeft de regie. Klik hier om naar de website van Samen sta je sterker te gaan.

Sterk in je werk

Het verbinden van coaches met zorg- en welzijnsprofessionals ontstond in 2020, vanuit het project ‘Sterk in je werk’ waarin RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn samenwerken. Sinds begin dit jaar valt het onder de werknemersorganisatie. ‘Samen sta je sterker’ is voor alle medewerkers in zorg en welzijn, of je nu wel of geen lid bent van CNV. De doelstelling van ‘Samen sta je sterker’ is onafhankelijke, professionele mentale ondersteuning bieden aan zorg- en welzijnsmedewerkers tijdens de coronacrisis.