Op naar meer werkgeluk

De zomerperiode doet wat met ons. Dan is het vaak wat rustiger op straat en schijnt de zon volop. Het energielevel is in de zomer vaak hoger dan in de natte, koude maanden. En dat geeft wat meer ruimte in ons hoofd. Bijvoorbeeld om na te denken over het werk. Hoe vind jij het de afgelopen tijd gaan? Met je werk-privébalans en je energie? En met je ontwikkeling in je vak?

Week van het werkgeluk

Wil jij verkennen hoe jij je werkgeluk kunt verhogen? Maar heb je weinig energie? Of vind je allemaal wel best, terwijl je eigenlijk toch wel wat dingetjes hebt die je anders zou willen? Dan is het juist goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Kort en krachtig. Met onderwerpen die JIJ belangrijk vindt. En dat in de week van het werkgeluk.

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 september 2022 kun je gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdek je hoe je sterk in je werk blijft en hoe je je energie in balans houdt. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Al bijna 50.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Hoe werkt de online vijfdaagse?

Tijdens deze online vijfdaagse kun je zelf vol energie en inspiratie aan de slag met je loopbaan. Gedurende vijf dagen krijg je een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Je ontdekt meer over jezelf en wat je wilt. Bovendien heb je al veel voorwerk gedaan als je hierna aan de slag wil met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis). Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.

Samen doen?

Wil je deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met je collega’s? Samen is zo’n online vijfdaagse veel leuker en inspirerender, bovendien kun je samen in een besloten facebookgroep. Mail of app deze link door naar andere geïnteresseerden: www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.