werkweekLogoBH
illuBH

dag 5

Je loopbaan

Bekijk het filmpje voor de opdracht van vandaag

MaililluBH

De opdracht van dag 5:

Welkom op de laatste dag! Kijk eens wat je tot nu toe hebt gedaan! Als je alle opdrachten hebt gedaan, dan heb je een goed overzicht van je loopbaan en de stappen die je kunt nemen. Mist er nog iets? Wil je nog verdieping op iets of in gesprek met iemand om je plannen door te spreken? Dan komt dit cadeau vast van pas: de cadeaukaart voor een gratis loopbaantraject van Sterk in je werk, zorg voor jezelf!

Vervolgstap helder maken

Noteer je acties in je werkblad om je vervolgstappen op te schrijven. Heb je er hulp bij nodig, maak dan gebruik van je cadeaukaart voor een gratis loopbaancoach.

Vragenlijst over de vijfdaagse

De vragenlijst helpt je om je vervolgstap scherper te krijgen én het helpt ons de vijfdaagse te verbeteren. Het kost je maar drie minuten. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van de vijfdaagse of Sterk in je werk?

Stel je vraag in de facebookgroep of neem contact op via info@sterkinjewerk.nl.

Facebookgroep

Speciaal voor alle deelnemers aan deze online vijfdaagse is er een besloten facebookgroep. We zijn al met een behoorlijke groep. In deze groep kun je ideeën en inspiratie opdoen, vrijuit jouw ideeën delen en natuurlijk ook je vragen stellen. Had je je nog niet aangemeld? We zijn al aan het einde van deze vijfdaagse, maar je bent nog steeds van harte welkom om verder te praten in deze groep.

Klik hier om naar de facebookgroep Zorg voor je loopbaan te gaan.

Gratis loopbaancoach Sterk in je werk

Zoals je vandaag ervaren hebt, verloopt de vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk geheel online. We kunnen ons voorstellen dat je hierna met een loopbaancoach bij jou in de buurt wilt praten over je situatie, je kansen en je vragen. Dat kan! En nog gratis ook. Sterk in je werk heeft in het hele land gespecialiseerde loopbaancoaches klaarstaan die jou graag willen helpen bij jouw loopbaan in zorg en welzijn. En met succes, ze hebben al meer dan 50.000 mensen geholpen met dit gratis loopbaantraject.

Aanmelden

Je hoeft daarvoor niet eerst de vijfdaagse af te ronden. Het is wel een goede voorbereiding op je gesprekken met je loopbaancoach van Sterk in je werk.

Klik hier voor informatie over en/of aanmelden voor Sterk in je werk

Let op: bij het aanmelden krijg je een vragenlijst. Daar kunnen vragen in voorkomen die je tijdens deze vijfdaagse al hebt beantwoord.

Over de vijfdaagse

Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loop­baantraject. Sterk in je werk wordt uitgevoerd door RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

footer

© 2021 Sterk in je Werk