werkweekLogo
WerkweekIllu

dag 6

Je loopbaan

Bekijk het filmpje voor de opdracht van vandaag

Mailillu

De opdracht van dag 6:

Welkom op de laatste dag! Kijk eens wat je tot nu toe hebt gedaan! Als je alle opdrachten hebt gedaan, dan heb je een goed overzicht van je loopbaan en de stappen die je kunt nemen. Mist er nog iets, wil je nog verdieping op iets, of in gesprek met iemand om je plannen door te spreken?

Klik hier om de vragenlijst in te vullen om je vervolgstap scherper te krijgen. Noteer je acties in je werkblad om je vervolgstappen op te schrijven. Heb je er hulp bij nodig, maak dan gebruik van je cadeaukaart voor een gratis loopbaancoach.

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van Zorg voor je loopbaan of Sterk in je werk? Stel je vraag in de facebookgroep of neem contact op via info@sterkinjewerk.nl.

Facebookgroep

Speciaal voor alle deelnemers aan deze online zesdaagse is er een besloten facebookgroep Zorg voor je loopbaan. In deze groep kun je ideeën en inspiratie opdoen, vrijuit jouw ideeën delen en natuurlijk ook je vragen stellen. Had je je nog niet aangemeld? We zijn al aan het einde van deze zesdaagse, maar je bent nog steeds van harte welkom om verder te praten in deze groep.

Klik hier om naar de facebookgroep Zorg voor je loopbaan te gaan.

Gratis loopbaancoach Sterk in je werk

Zoals je vandaag ervaren hebt, verloopt de zesdaagse Zorg voor je loopbaan geheel online. We kunnen ons voorstellen dat je hierna met een loopbaancoach bij jou in de buurt wilt praten over je situatie, je kansen en je vragen. Dat kan! En nog gratis ook. Sterk in je werk heeft in het hele land gespecialiseerde loopbaancoaches klaarstaan die jou graag willen helpen bij jouw loopbaan in zorg en welzijn. En met succes, ze hebben al meer dan 50.000 mensen geholpen met dit gratis loopbaantraject.

Aanmelden

Je hoeft daarvoor niet eerst de zesdaagse af te ronden. Het is wel een goede voorbereiding op je gesprekken met je loopbaancoach van Sterk in je werk.

Klik hier voor informatie over en/of aanmelden voor Sterk in je werk

Let op: bij het aanmelden krijg je een vragenlijst. Daar kunnen vragen in voorkomen die je tijdens deze zesdaagse al hebt beantwoord.

Over de zesdaagse

Deze zesdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf en is een kennismaking op het persoonlijk loop­baantraject. Sterk in je werk wordt uitgevoerd door RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

footer

© 2021 Sterk in je Werk