humanitas

Sterk in je werk op driedaags Humanitas medewerkersfestival

Binnen vrijwilligersorganisatie Humanitas is de groei van medewerkers vanzelfsprekend een belangrijk goed. Die ontwikkeling ondersteunt de organisatie dan ook met alle mogelijke middelen, zoals een driedaags festival speciaal voor medewerkers onder werktijd. Tijdens het festival konden medewerkers deelnemen aan uiteenlopende activiteiten, zoals de ‘blunderbel’, het inzichtenspel en het dilemmaspel. Daarnaast stonden er loopbaancoaches klaar voor een goed gesprek over doorstroom en ontwikkeling.

De loopbaancoaches zijn via de werkgeversorganisatie Utrechtzorg gekoppeld aan het gratis loopbaanproject Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Dit gratis loopbaantraject is speciaal bedoeld om zorg- en welzijnsmedewerkers steun te bieden bij het zetten van hun volgende stap in hun loopbaan. Met hun professionele en brede kennis gingen de loopbaancoaches als onafhankelijke partij en individueel met geïnteresseerde medewerkers in gesprek. Tijdens de drie dagen passeerden waardevolle gesprekken de revue, die zowel door de medewerkers als door de coaches als plezierig werden ervaren.

Investeren in medewerkers

Gabrielle Peereboom, Utrechtzorg: “Wil jij ook investeren in je medewerkers? Laat hen dan gebruikmaken van een gratis coachgesprek of een mooie workshop volgen. Op sterkinjewerk.nl lees je hier alles over.”